El Peralada-Girona B s'enfronta aquesta tarda al Badalona (17.00), després de passar una setmana delicada sense gaire futbol. El partit contra el València-Mestalla va suspendre's pels aiguats i, de moment, la federació espanyola encara no els ha comunicat la nova data. És per això que avui els nois de Chicho Pèlach es presenten «amb ansietat i ganes de jugar». Sobretot, «de competir i aprofitar les oportunitats que ofereix un camp tan gran i un bon equip». Els xampanyers volen «mantenir les bones sensacions» i, per què no, tornar a trobar-se amb la victòria. Una condició necessària per començar a sortir de les últimes posicions de la competició. Tot i que es tracta d'un rival exigent, els alt-empordanesos estan totalment «focalitzats i centrats» per aconseguir-ho.

La proximitat entre ambdós equips fa «que tots ens coneguem bastant i per això serà un partit maco». De cares conegudes, n'hi haurà unes quantes. Kilian Duran es retrobarà amb el seu equip de la temporada passada, mentre que el Peralada coincidirà amb Albert Estellés, Xavi Boniquet i Marc Carbó. Tres jugadors amb passat blanc-i-verd.

La victòria, entre cella i cella

Per assolir els seus objectius, Chicho recupera Nahuel Ferraresi, que va marxar convocat amb Veneçuela. No tindrà Kevin Soni, convocat amb Camerún i que encara no ha tornat. Tampoc Èric Montes, que arrossega una sanció, ni Paik ni Santi Bueno, lesionats. El possible onze titular d'avui és: José Suárez, Iago López, Ferraresi, Teo, Kilian, Rober, Jofre, Giorgi, Pau Miguélez i Àlex Pachón.