La quarta temporada consecutiva del Bordils de vòlei a la Primera Nacional femenina està superant totes les expectatives després dels cinc primers partits. L'arribada a la banqueta del tècnic Narcís Godoy ha revolucionat un equip que, en els anys anteriors, patia fins les últimes jornades per segellar la permanència. En canvi, aquesta temporada, el Bordils ja està pràcticament salvat gràcies a les quatre victòries aconseguides en les cinc primeres jornades de Lliga, que li valen per ser segon, amb 12 punts, a un del líder, el Barça, que precisament visitarà el Blanc-i-Verd el proper dissabte 17 de novembre (20.00). Abans, aquesta setmana, les gironines rebran el Monjos (16.30).

«Jo soc ambiciós de mena i miro de transmetre sempre això allà on vaig», explica Narcís Godoy, que assegura que al vestidor ha implantat la idea que juguen «per guanyar-ho tot». L'entrenador recorda que han començat amb quatre victòries seguides i una única derrota, en la darrera jornada, a la pista del Vall d'Hebrón, «més per mèrits nostres que per mèrits del rival». El Bordils havia perdut per lesió Neus Canela i aquesta situació va poder afectar en l'ànim de la resta de l'equip. Però per a Godoy «no hi ha lloc per lamentar-nos» i assegura que «no ens podem conformar només amb la permanència. L'any passat l'equip va guanyar quatre partits en tota la temporada i ara ja ho hem fet. El nostre sostre seria pujar a Superlliga 2», l'actual categoria de plata.

El tècnic admet que «la veritat és que estic content. Hem guanyat quatre partits contra la majoria dels candidats a l'ascens i potser a principi de temporada poca gent ho hagués dit». Al final de la Lliga els dos primers classificats faran el play-off per pujar a la Superlliga 2: «el meu somni sempre és jugar per ser campió, no pas per poder salvar la categoria», relata.

Preguntat per què ha provocat aquest bon inici del Bordils, amb una plantilla feta per jugadores de la casa amateurs, diu que «és una conjunció de factors. Ens hem entès bé al vestidor, amb algunes jugadores ja ens coneixíem de la meva anterior etapa a Bordils vuit anys enrere i també hi ha el factor públic. A més la meva ambició ha calat dins l'equip».