23 de juny de 2017
23.06.2017
40 Años
40 Años
Futbol

Els clubs locals, reconeguts a la Nit dels Campions de Girona

Hi ha hagut reconeixements pel Marca de l'Ham, Garriguella, Figueres, la Jonquera, Esplais, Vilamalla, Peralada, l'Escala, Sant Pere, Vilamalla, l'Armentera i Roses Platja

24.06.2017 | 13:03
Els clubs locals, reconeguts a la Nit dels Campions de Girona

Girona ha tancat, aquest dijous, les Nits dels Campions d'enguany amb un acte celebrat al Pavelló Municipal Girona-Fontajau per tal de fer l'entrega de premis als campions i campiones de lliga 2016-2017. A l'acte també s'han atorgat 6 premis especials: a Ramon Olivet per la seva trajectòria com a delegat dels equips de futbol femení del club Sant Pere Pescador; a Emili Vilert Pibernat en reconeixement a la seva trajectòria amb l'AD Guíxols i delegat comarcal del Baix Empordà; a Jaime Guino Roselló i a Roman Corominas Comas en reconeixement a la seva trajectòria amb el club AD Guíxols; al Girona FC per l'ascens històric a Primera Divisió; i a Lluís Prat Pineda, delegat del primer equip de la UE La Batllòria, per la seva constància des de l'any 1972 i com a delegat en un mateix club.

D'entre els clubs altempordanesos reconeguts hi ha hagut equips amateurs del Marca de l'Ham i Garriguella, de base del Figueres, la Jonquera, Esplais, Vilamalla, Peralada i l'Escala i de futbol platja del Roses Platja.

A la Nit de Campions de Girona també s'ha fet un reconeixement als presidents i presidentes que aquesta temporada han deixat el càrrec en la seva entitat. Per aquesta raó, la Federació Catalana de Futbol ha volgut retre'ls un petit homenatge per agrair la seva tasca al capdavant d´un club i contribuir de forma activa al creixement del futbol i futbol sala català. Els expresidents homenatjats han estat, entre d'altres, Joana Barbosa (l'Armentera) i Joan Subirós (Vilamalla).

A l'acte hi ha assistit la regidora d'educació i esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs; el regidor de l'Ajuntament de Girona, Cristóbal Sánchez; el diputat d'esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas; el directiu i delegat de l'FCF a Girona, Jordi Bonet; els directius Jesús Pont i Víctor Güell; la delegada del futbol femení, Elvira Solà; el delegat de futbol sala, Miguel González i Agustín Velasco; el delegat del CTA; Salvador Elias; Jordi Jaldon del CTA; el delegat comarcal al Gironès, Juan Carles Sánchez; el delegat comarcal al Ripollès, Eduard Ruiz; el delegat al Baix Empordà, Emili Vilert; el delegat a La Selva, Josep M. Sánchez; el delegat a l'Alt Empordà, Manuel Núñez; i el delegat de la Garrotxa, Marc Puig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema