30 de novembre de 2016
30.11.2016
Figueres

Xerrades obertes al públic a la Fira del Corredor dins de La Mitja de Figueres

La Casa Empordà acull aquest dissabte la presència d'experts com Pedro Rodríguez, Xavi Nadal, Jordi Gamito, Arcadi Alibés o Reyes Estévez

30.11.2016 | 12:17
Reyes Estévez, amb Baraut, serà a la Fira del Corredor

Entre els actes previstos per la mitja marató de Figueres del diumenge, el dia abans de la prova el dissabte dia 3 de desembre, tindrà lloc la Fira del Corredor. Els organitzadors han apostat per marques comercials locals, provincials i en l'àmbit estatal dins del món de la prevenció i la pràctica de l'esport. A la Casa Empordà, l'antic Escorxador, hi haurà la recollida dels dorsals de les tres proves (de 10 a 14 h i de 16 a 20 h).

A més, a partir de les 18.15 h hi haurà xerrades per part d'esportistes i especialistes en la matèria. És previst que expliquin les seves experiències el metge Pedro Rodríguez -xerrada de les lesions habituals dels corredors i com cal tractar-les per evitar-les-; Xavi Nadal -membre de l'equip Kriter Software, vencedors en sis edicions de la cursa solidària de 100 km Trailwalker-, Jordi Gamito -correrà per primer cop una mitja marató en asfalt després de destacar en muntanya-, Arcadi Alibés -periodista de TV3 que ha participat en maratons i mitges maratons-, i Reyes Estévez -campió europeu a Budapest 1998 en els 1.500m. En finalitzar els col·loquis, a les 19.30 h, hi haurà una degustació per part de l'Associació Empordà Turisme de diferents productes de la zona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook