La Bike Marató de l'Albera va comptar, diumenge passat a Garriguella, amb la participació de 210 ciclistes en la seva primera edició. Es tractava d'una cursa ciclista per muntanya que oferia tres recorreguts: la Marató de 73 km i la Mitja Marató de 46 km per ­equips i el Terç Marató de 27 km individual. Pel que fa a les classificacions, a la prova de 27 km Joan Mas es va imposar amb un temps d'1 hora i 15 minuts a Lluís Puig i Víctor Yuset; a la marató de 73 km el podi el van formar els equips Tocat de l'Ala (3 h i 10 m), Surià Bicis i Olympia-Linbikes-Lefa Team; mentre que a la de 46 km

al calaix hi van pujar els conjunts Pedal Maià (2 h i 13 m), Tocat de l'Ala 4 i Llançà-Selva de Mar. Aquesta marxa, organitzada per Easybikes i l'associació Tocavents de l'Albera, havia agafat com a model la consolidada Bike Marató