La tercera prova de l´Open BTT Càrniques Celrà que ha tingut lloc aquest dilluns a Castell d´Aro va reunir prop de 300 participants de totes les categories. Per una part, hi havia en un circuit de 10 km aproximadament on s'havien de fer una, dues o tres voltes segons categories, i per l'altre hi havia els circuits petits de promoció pels nens i nenes, amb uns 130 corredors.

Aquest Open va deixar resultats destacats pel que fa al ciclisme altempordanès. Per una part, l´agullanenc Robert Baserba (Tomás Bellés) va ser segon en màsters-60, mentre que en màsters-30 l´avinyonenc Jordi Pereira (Lefa) va acabar cinquè. A la categoria elit, la cabanenca Júlia Blanch (Bicis Esteve) va fregar el podi amb el quart lloc. Pel que fa a la base, amb corredors del Club Ciclista Vilajuïga, van obtenir els següents resultats: primer lloc per a la benjamina Íria Gironès i segon per al benjamí Lucas Strahokinsky i el prebenjamí Èric Viñas. La quarta i penúltima prova serà el 22 de maig a Quart.