El centre de paracaigudisme Skydive Empuriabrava intentarà dilluns batre el rècord de salts en tàndem en una hora i ho farà amb un grup de turistes de l'Índia que els visiten per saltar. Justament el centre ha tingut un fort creixement de saltadors d'aquest país després que s'hi enregistrés el 2010 una pel·lícula de Bollywood on un actor molt famós al país saltava en paracaigudes.

Existeix un rècord de salts de tàndem en 24 hores amb 251 i el centre intentarà aconseguir el d'una hora amb 42 salts. Ho explicava un dels responsables del centre en declaracions a Empordà TV on informava també que ho faran els turistes indis. L'intent de rècord es farà entre les deu i les onze del matí i es pot veure des de les instal·lacions del centre a Empuriabrava.

Des del centre remarcaven el creixent interès per saltar de visitants de l'Índia. El motiu és el film Només es viu una vegada, on l'actor Hrithik Roshan, habitual dels films d'acció i molt conegut al país, realitzava un comiat de solter fent un recorregut per algunes de les celebracions més conegudes de l'Estat espanyol com els Sanfermines de Pamplona o la Tomatina de Bunyol. A més, el centre d'Empuriabrava va servir d'escenari perquè hi fes un salt. Des de llavors ha anat creixent el públic de l'Índia passant d'unes tres persones a 175 l'any passat. Seran justament un grup d'indis els que participaran en l'intent de rècord guiness.

El centre d'Empuriabrava és un dels més importants del món des de fa anys. El 2012 el va adquirir un grup inversor de Dubai. Realitza al llarg de l'any diferents esdeveniments esportius i d'altres més lúdics. A més, està previst que en els propers anys vagi sotmetent-se a una important renovació. Tal com va publicar Diari de Girona, projecta una remodelació global que el situï en líder mundial. Les previsions són de crear un gran espai esportiu però alhora d'oci que suposarà una inversió milionària i una transformació total de l'espai. Fa un parell de mesos es va mostrar el projecte al conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, en una visita a les instal·lacions acompanyat d'altres autoritats.