Amb l´objectiu d´oblidar-se d´una irregular lliga a Tercera Divisió i amb la il·lusió de rebre el Barça o l´Espanyol a la següent eliminatòria, el Figueres rep aquest dimarts a la nit (20.45 h) a l´Estadi de Vilatenim el Girona, en els quarts de final de la Copa Catalunya i a partit únic. Després de desfer-se -amb Xavi Punsí a la banqueta- de l´Escala, l´Olot, el Palamós i el Cerdanyola, l´actual equip entrenat per Francesc Cargol intentarà la gesta davant el cuer de Segona A.

Deu temporades després de veure´s les cares per últim cop a Segona B, figuerencs i gironins es tornaran a enfrontar, ara en una situació ben diferent. A la memòria recent de la Unió, sentir la paraula Copa evoca una altra competició que no és la catalana, sinó la del Rei. I és que dotze anys després de viures les nits màgiques a Vilatenim, en què l´equip dirigit per Pere Gratacós va arribar a les semifinals davant el Deportivo després de desfer-se del Terol, Barça, Osasuna, Novelda i Còrdova, els altempordanesos apel·laran aquest cop a l´esperit dels Piti, Arnau Sala, Kali Garrido, Caballero i Peña en un estadi que acollirà la millor entrada d´aquesta temporada, superant el miler d´espectadors.

El Girona, amb l´aigua al coll

Després de caure a l´última posició de Segona A el diumenge en perdre davant el Còrdova, el Girona, que té entrenament aquest dimarts al matí, preveu presentar-se amb els jugadors menys habituals, entre els quals el defensa de Riumors David Juncà, l´únic jugador altempordanès del primer equip.

Podeu ampliar la informació del Figueres a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.