La reacció no va arribar ahir a a València i la situació de l'Olot a la taula és cada cop més complicada. Els d'Eduardo Vílchez van caure contra l'Huracán i l'equip va ampliar la seva mala ratxa a set jornades sense guanyar i només dos punts assolits dels últims 21 possibles. De fet, els olotins podrien tancar la jornada en posició de promoció de descens si el Llevant B avui supera el Reus (17.00). Malgrat que la dinàmica de l'equip és d'allò més preocupant, la derrota d'ahir al Municipal de Manises no ho va ser tant. Tant Vílchez com alguns dels seus jugadors trobaven la resposta del 2-0 en un sol argument: la contundència de l'Huracán. El cert és que l'equip valencià va ser implacable, gairebé no va concedir espais al darrere i va aprofitar al màxim les seves ocasions davant un Olot que a banda d'acabar amb deu, va veure com amb controlar la pilota i bona voluntat no n'hi havia prou.

L'equip valencià només va tardar onze minuts a encarrilar la seva setena victòria de la temporada per seguir imbatut a casa. Adrià Granell, un dels millors de l'equip local, va centrar la primera pilota amb perill a l'àrea garrotxina perquè Javi Navarro controlés la pilota i servís l'1-0 a Perona. L'Olot, que ho havia intentat en un parell d'arribades en els primers minuts, va fregar l'empat en un córner assajat que Coro va servir en curt i que va rematar Carlos Martínez, però Pomares va salvar l'acció des de sota els pals.

L'efectivitat local va tornar a lluir abans de la mitja hora després d'una badada de la defensa olotina, que ahir tenia a Canal en la posició de latral. Una pilota perduda a la frontal que Perona va engaltar de lluny per fer el 2-0. La situació era crítica però en lloc de precipitar-se, l'equip de Vílchez va optar per tocar i controlar la pilota en la segona meitat. Una tàctica que no se sabrà si podria haver donat bons resultats ja que al quart d'hora Roger Vidal va veure la vermella directa per un cop de colze i, amb deu, l'Olot va perdre totes les opcions davant un Huracán molt sòlid al darrere.

A banda de perdre els tres punts, els garrotxins també es queden sense Serra per rebre el Lleida la setmana que ve, ja que el defensa va veure la cinquena groga. A més, tant Uri com Carlos van acabar ressentits d'uns cops, però tot indica que no es perdran la propera jornada.