L'ala-pivot català Pau Gasol s'ha lesionat en el peu dret durant el partit celebrat aquesta matinada de dimarts a dimecres en el qual el seu equip, Los Angeles Lakers, van vèncer als Nets de Brooklyn per 83-92.

El jugador de Sant Boi es va lesionar el peu dret, a falta de quatre minuts per finalitzar el partit, quan marcava al pivot cubà nord-americà Brook López i va caure a terra sense que hi hagués massa contacte entre tots dos.

Els fisioterapeutes de l'equip van atendre a Gasol que va continuar en el partit, però de seguida va haver de demanar tornar als vestidors i ja no va tornar més.

Gasol, de 32 anys, va ser examinat pels doctors dels Nets, que van diagnosticar que pateix una estrebada i fasciïtis plantar en el peu dret i serà sotmès a una ressonància magnètica que determini amb exactitud el tipus de lesió que pateix l'internacional espanyol.

Pau Gasol, que va sortir com a titular per Dwight Howard, abans de lesionar-se va jugar 34 minuts en els quals va aportar 15 punts i va capturar quatre rebots.

El jugador de Sant Boi no va tenir la seva millor inspiració encistelladora en anotar 6 de 16 tirs de camp, i encertar 3 de 4 llançaments de personal, repartir dos assistències i posar dos taps.