El Girona ha arrencat un valuós empat del Miniestadi. Els 1.500 seguidors gironins que s'han desplaçat a la capital catalana han assistit a un excel·lent espectacle futbolístic, on els homes d'Agné han estat capaços d'igualar a la segona part el 2-0 amb què els locals se n'havien anat als vestidors.

El Girona ha començat dominant, però dos gols de Rodri han refredat l'ambient a la grada on hi havia els seguidors gironins i també entre els jugadors d'Agné. A la represa el Girona ha dominat. Benja ha fet el 2-1 en una bona contra fent passar la pilota per sota les cames d'Oier. Poc després Coro ha aprofitat un rebuig del porter local després d'una acció de Dani Nieto per fer l'empat. El darrer quart d'hora ha sigut d'infart, amb ocasions a les dues àrees. La més clara ha sigut del Girona, a tres minuts del final, quan Jandro ha vist com Oier rebutjava a corner un xut que anava a gol. Amb l'empat el Girona encadena dues jornades sense perdre i es prepara per rebre la setmana que ve el Sabadell.