bordils-la roca

handbol bordils: Ferrer (3), Combis 3, Prat (4), Nonó (2), Masó (6), Vilanova, Masmiquel (3), Canyigueral (5), Marco, Moreno (4), Vila, Viladevall, Buenavida i González . ? la roca: Martín, Calafat, Navarro (2), Pérez (5), Ichart, Estapé (2), López (10), Antequera (1), Sirach, García (1), Morales, Alonso, Martínez, Rojas (3). ? àrbitres: Sorín i Montes. P PARCIALS: 2-1, 5-4, 8-4, 10-7, 15-10, 15-11 descans 19-14, 24-17, 25-18, 27-20, 19-23, 31-24 final

El Bordils va superar a casa el que fins ahir era líder en solitari de la categoria, La Roca, i ara se situa colíder al costat dels barcelonins i del Sant martí Adrianenc. Ahir, els de Pau Campos els va sortir tot de cara, en defensa van aconseguir aturar els homes clau mentre que tothom va contribuir en atac per trencar el partit abans del descans i assegurar la victòria després.

gavà-augi ue sarrià

gavà: Garza, Escribà, Ciganza, Esteve, Aitan (2), Martorell (1), Antich (2), Huerja (2), Pascual (10), Caíza (1), Martínez (4), Buendía (6), Campaño (1), Ruiz i Bizcarri. ? augi ue sarrià de ter: Pasqui (3), Màrius (5), Siscu (3), Rodríguez (8), Edu (2), Nitu (5), Ballester (6), Torras (1), Jaume Pórtulas (1), Jonquera, Diego, Josep Iglesias. ? àrbitres: Moldano i López. P PARCIALS: 0-0, 2-4, 6-5, 7-9, 7-13, 11-15 descans 14-19, 20-21, 20-23, 22-26, 27-29, 31-35 final

Vuit jornades ha tardat a quallar el projecte de Josep Espar a Sarrià i ahir, per fi, els seus homes van poder celebrar la primera victòria de la temporada. Els gironins van culminar un recital ofensiu al Pavelló Jacme March després d'introduir una defensa oberta que els va donar els primeres avantatges abans del descans. A la represa els locals van escurçar diferències, però el Sarrià mai va afluixar i en uns últims cinc minuts gairebé perfectes -quan fins i tot va marcar el porter Pórtulas- van lligar el primer tiomf de la temproada.