G.Immo-Holiday l’Escala, un tracte proper i personalitzat

L’agència reobre amb un aspecte renovat i d’alt valor estètic

L’oficina renovada de l’agència G.Immo-Holiday. | G.IMMO-HOLIDAY

L’oficina renovada de l’agència G.Immo-Holiday. | G.IMMO-HOLIDAY / redacció l’escala

Empordà

L’agència immobiliària G.IMMO- HOLIDAY l’Escala, que compta amb tretze anys d’experiència en aquest sector, ha reobert recentment la seva oficina a la vila després d’haver-la reformat amb èxit.

La conversió de l’oficina va ser necessària per motius estètics, ja que la zona posterior de l’oficina no tenia les parets de pedra originals. Aquestes van ser exposades i tornades a apuntalar en un procés complex. L’oficina es presenta ara amb una nova imatge de conjunt amb un alt nivell estètic.

En el nou local ofereixen un servei personalitzat, on cada client rep solucions a mida segons les seves necessitats, independentment de si vol llogar una casa de vacances o comprar una propietat. «Amb una cartera impressionant de més de 300 immobles amb un valor total de més de 100 milions d’euros, podem oferir-te un ventall d’opcions molt ampli!», destaquen els responsables de la companyia.

G.IMMO-HOLIDAY l’Escala és una empresa familiar i com a tal valora molt les relacions personals i la proximitat amb el client, i ofereix serveis integrals tant en l’àmbit del lloguer, igual que en tot el relatiu a la compravenda del seu habitatge. I la història d’èxit de l’empresa va començar amb el lloguer de les seves pròpies cases a estiuejants.

«No dubteu a visitar-nos al nostre nou local de G.IMMO-HOLIDAY l’Escala, ens trobareu al carrer del Pintor Enric Serra, 19». El seu horari és de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00 o podeu concertar cita prèvia.

ADREÇA: carrer del Pintor Enric Serra, 19. L'Escala

TELÈFON: 872 205 457

WHATSAPP: 609 285 150

WEBwww.holiday-lescala.com

E-MAILgaenser.lescala@gmail.com