Disretol, dedicats a la impressió digital en gran format des del 2006

Façana de Disretol a Roses.  | EMPORDÀ

Façana de Disretol a Roses. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. roses

Empordà

Fa quasi vint anys que l’empresa Disretol es dedica a la impressió digital en gran format, evolucionant amb les noves tecnologies i eines.

Són experts en el disseny de la imatge corporativa i la retolació de vehicles i embarcacions, fabricació i muntatge de tota mena de rètols com: lletres corpòries, senyalització, disseny gràfic i imatge corporativa; retolació d’empreses, fabricació d’estands, creació de logotips,, disseny de cartells i flayers publicitaris, retoc fotogràfic, cartes de restaurant, targetes de visita, entre altres.

Equip multidisciplinari

Un dels seus punts forts és l’equip de professionals multidisciplinaris que formen l’empresa. Disposen d’un equip de disseny on els creatius donen forma a les teves idees i projectes, perquè la teva imatge expressi el que tu vols dir. Després en el seu taller de retolació donen forma als teus projectes i els fan realitat. Per últim, els muntadors t’ajudaran en la instal·lació de tots els elements.

La seva experiència, infraestructura i maquinària d’última generació de la qual disposen, els permet assessorar als clients de la forma personalitzada i eficaç. Aportant les millors solucions a cada situació particular per a abastar tot el procés de disseny, producció i instal·lació.

Fa quasi vint anys que Disretol treballa amb professionalitat i oferint un tracte proper als seus clients. «Som i volem continuar sent un referent en el sector de les arts gràfiques i la retolació. Cada vegada són més els clients que confien la seva imatge corporativa a la nostra empresa, la qual cosa ens congratula i empeny a treballar i innovar constantment», declaren els responsables de la companyia.

ADREÇA: carrer València, 19. Roses

TELÈFON: 972 459 558

WEB:www.disretol.net