Estarriol Bus, la solució de proximitat per al transport de passatgers

Des de la seva seu central del polígon de Vilamalla, l'empresa dona servei a la comarca amb una moderna flota de minibusos i autocars, en constant renovació, amb capacitats que van dels 16 als 60 passatgers

Un vehicle d’Estarriol a la parada del bus de Roses. | SANTI COLL

Un vehicle d’Estarriol a la parada del bus de Roses. | SANTI COLL / SANTI COLL. VILAMALLA

Santi Coll

Santi Coll

Fundada a Figueres l’any 1950, Estarriol Bus és l’empresa de referència del transport de passatgers a l’Alt Empordà. Des de la seva seu central del polígon de Vilamalla, Estarriol dona servei a la comarca amb una moderna flota de minibusos i autocars, en constant renovació, amb capacitats que van dels 16 als 60 passatgers. Estarriol Bus està totalment compromesa amb la sostenibilitat, havent estat la primera empresa privada gironina en disposar d’un autobús de gas comprimit. Actualment, també disposa de dos vehicles de mobilitat híbrida i un taxi elèctric d’última generació en servei a Roses.

Estarriol Bus està especialitzat en el transport inclusiu de persones amb mobilitat reduïda. És l’empresa concessionària de diverses línies de transport regular de passatgers entre Figueres i diversos pobles de la comarca, que inclou la connexió de la capital amb els polígons de l’àrea urbana. També gestiona el transport públic de Roses i Castelló d’Empúries, diferents línies de transport escolar i adaptat. L’empresa ofereix un servei personalitzat a les necessitats de cada client: excursions, activitats esportives i extraescolars, serveis per empreses o trasllats als aeroports i estacions d’AVE.

ADREÇA: carrer Ripollès, 4

TELÈFON: 972 500 403

WEB: www.estarriol.com

CORREU: info@estarriol.com