Figueres

L'Escola Noves Oportunitats AFPAE estarà novament present al Saló dels Oficis de Figueres

El seu projecte Enfila't està destinat entre 16 i 18 anys que volen acreditar l'ESO mentre reben una formació professionalitzadora

Escola Noves Oportunitats

Emporda.info

Emporda.info

L'Escola Noves Oportunitats AFPAE torna a estar present en aquesta nova edició del Saló dels Oficis de Figueres els dies 22, 23 i 24 de març, amb el projecte Enfila't per a joves entre 16 i 18 anys que volen acreditar l'ESO mentre reben una formació professionalitzadora.

L'Escola de Noves Oportunitats fiança la seva proposta formativa alternativa en oficis per a joves sense el graduat en educació secundària amb el ferm propòsit de continuar esdevenint el referent d'aquests joves i evitar així que quedin sense opcions de formació.

Per dos anys consecutius el programa Enfila't ha duplicat les inscripcions el que demostra la necessitat de disposar d'aquesta oferta enfocada a persones molt joves que d'altra manera estarien excloses del sistema educatiu.

Les opcions disponibles actualment són Pintura i decoració, Jardineria i horticultura, Carnisseria i xarcuteria, Hostaleria, Perruqueria i imatge personal, i Artesania. I com a novetat d'enguany presentem la formació en Fleca.

Escola Noves Oportunitats

Escola Noves Oportunitats / Afpae

Recordeu que l'Enfila't és el programa alternatiu que acompanya a joves de més de 16 anys a treure's el graduat en secundària amb suport i acompanyament de professionals especialitzats mentre ho compaginen en una formació ocupacional.

Si sou tutors i orientadors en qualsevol institut no deixeu de visitar el nostre estand a la fira d'ocupació i rebreu un petit detall de part dels alumnes.

[object Object]