L'Assessoria Agència Pallisera i Costa Clotas Comptabilitat i Gestió han signat un acord de col·laboració per tal d'ampliar i millorar els serveis prestats als seus clients.

El principal motiu d'aquesta fusió és reforçar la presència dins el sector empresarial, aprofitant l'experiència de totes dues empreses, per tal d'assolir millors objectius i ampliant els serveis prestats.

Des del 25 d'octubre passat, Agència Pallisera ha traslladat la seva activitat a les oficines de Costa Clotas, situades al carrer Sant Pau, 37, baixos de Figueres. A partir del proper 1 de gener, la fusió es materialitzarà per complet, i tots els serveis passaran a prestar-se per part del Grup Costa Clotas, moment en el qual tots els professionals que avui formen l'Agència Pallisera passaran a integrar-s'hi.

Ambdues empreses compten amb més de 25 anys d'experiència en els àmbits fiscal, laboral, comptable, mercantil, jurídic i assegurances.

Des de fa pocs anys, Costa Clotas ofereix també els serveis de gestoria administrativa, realitzant tota mena de gestions relacionades en matèria de vehicles (matriculacions, transferències, baixes, duplicats, etc.). Per altra banda, col·laboren estretament amb la mútua d'assegurances mèdiques Asisa, que ofereix les millors cobertures sanitàries dins l'àmbit estatal.

COSTA CLOTAS

  • Adreça: Carrer Sant Pau, 37. Figueres
  • Telèfon: 972 672 639 / 972 501 350
  • Web: www.costaclotas.com