Esquerra Republicana de Figueres denuncia «atacs i actituds misògines» contra Agnès Lladó

La CUP, Junts per Figueres i Figueres Futur han mostrat la seva solidaritat amb l'alcaldessa

Agnès Lladó durant el debat electoral organitzat per l'EMPORDÀ

Agnès Lladó durant el debat electoral organitzat per l'EMPORDÀ / JORDI CALLOL

Jordi Callol

Jordi Callol

Esquerra Republicana de Figueres ha manifestat a través de les seves xarxes socials que Agnès Lladó, la seva candidata a les eleccions del pròxim 28 de maig i actual alcaldessa de Figueres, està rebent «atacs i actituds misògines».

En aquesta publicació hi comparteixen uns cartells electorals que han sigut vandalitzats amb insults de caràcter masclista com a prova d'aquests atacs. Els republicans es pregunten si «això és el que ha d'aguantar una dona que decideix fer política per transformar la seva ciutat?» i afegeixen que «el masclisme i la confrontació només són el refugi d'aquells que no tenen ni propostes ni projecte per Figueres».

Les mostres de suport cap a Lladó no han tardat a arribar. El primer a fer-ho ha estat Xavier Colomer, candidat de la CUP a l'alcaldia de Figueres, el qual ha dit que «és difícil encapçalar un projecte polític per tot el que implica, no em vull ni imaginar fer-ho com a dona! En erradicar això tots i totes hem d’anar de la mà».

Per la seva banda, l'alcaldable de Junts per Figueres Jordi Masquef ha expressat que «aquests insults no s’han d’aguantar ni permetre. El desacord es mostra a les urnes i amb respecte, mai així!».

Carles Arbolí, candidat de Figueres Futur, també ha mostrat la seva solidaritat amb l'alcaldessa: «Una vergonya que l'any 2023 encara hàgim de suportar accions menyspreables com aquestes».