Esquerra presenta Anna Massot com a candidata per les eleccions municipals a Castelló d’Empúries

L'actual primera tinent d'alcalde relleva Salvi Güell al capdavant del partit

Anna Massot durant el seu parlament.

Anna Massot durant el seu parlament. / ERC Castelló d'Empúries

EMPORDA.INFO

Anna Massot s’ha presentat oficialment com la candidata d’Esquerra Republicana a Castelló d’Empúries per les properes eleccions municipals del mes de maig. En un acte celebrat aquest dissabte a l’Hort de Santa Clara, l’actual primera tinent d’alcalde ha estat acompanyada de l’exconsellera Dolors Bassa, i de l’actual alcalde de la població, Salvi Güell.

Massot encapçalarà per primera vegada la candidatura d'ERC a Castelló d’Empúries i Empuriabrava i substituirà així a Salvi Güell. L'actual primera tinent d'alcalde ha assegurat que encara aquest repte "amb molta il·lusió i amb molta responsabilitat, i amb el convenciment que puc aportar aspectes positius al meu poble”.

A l'acte ha destacat l'aposta "per renovar el projecte de municipi amb ambició, que tingui en compte les necessitats i demandes de la població, amb la mirada centrada en les polítiques socials, que han de ser una prioritat per garantir el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes”.

Anna Massot, acompanyada de l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

Anna Massot, acompanyada de l'exconsellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. / ERC Castelló d'Empúries

Durant la seva presentació, Massot també ha reivindicat la feina feta al municipi i ha afirmat que “tenim un fort compromís amb Castelló d’Empúries i així ho hem demostrat aquests anys. Tenim projecte i tenim a tot un equip de persones que vol continuar treballant per seguir impulsant polítiques valentes i necessàries per millorar el benestar de tots els veïns i veïnes i respondre a les necessitats del municipi”.

L'alcaldable ha explicat que anunciarà la llista completa i les diverses propostes properament.