Educació

Prop de 400 alumnes de l'Alt Empordà participen en el primer Cantarella a Castelló d'Empúries

El projecte, que vol fomentar la cohesió social i promou la llengua catalana a partir de la música, enguany s'ha dedicat a l’addicció a les pantalles

Instant del Cantarella.

Instant del Cantarella. / Empordà

Empordà

Empordà

Més de 390 alumnes altempordanesos han participat, aquest dilluns, a la primera edició del Cantarella a Castelló d'Empúries. Tots ells es van reunir, a les 11 hores, a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer.

Cantarella és un projecte artístic que vol fomentar la cohesió social i promoure la llengua catalana a partir de la música a partir d'un tema que és proper a l'alumnat. Enguany s'ha dedicat a l’addicció a les pantalles.

El Cantarella ha comptat amb una representació escènica interpretada pels alumnes de 6è de l’Escola Teresa de Pallejà de Fortià, alternada amb cançons de música catalana interpretades pel cor format per l’alumnat de 6è i 1r d’ESO dels centres educatius de Castelló d’Empúries. També han pres part de la cantada els alumnes de les escoles Fluvianets de l’Armentera, Vallgarriga de Sant Miquel de Fluvià, El Llagut de Sant Pere Pescador i Els Valentins de Vilamacolum.