TPN del Grup Padrosa amplia la petjada europea amb adquisicions estratègiques als Països Baixos, Itàlia i Eslovènia

 La societat liderada per l'empresa empordanesa consolida el projecte d'aparcaments segurs per a camions

Els terrenys adquirits per a la nova plataforma del transport als Països Baixos

Els terrenys adquirits per a la nova plataforma del transport als Països Baixos / Emporda.info

Santi Coll

Santi Coll

Truck Parking Network, líder europeu en el sector d'infraestructures d'aparcament segurs per a vehicles pesants, ha anunciat la seva expansió als mercats holandès, italià i eslovè, amb l'objectiu d'ampliar els serveis i l'abast geogràfic. La societat està participada per l'empresa Grup Padrosa de Figueres i Llers i el fons gestor d’infraestructures TIIC.

En una adquisició estratègica, Truck Parking Network ha aconseguit una propietat a Moerdijk (Països Baixos), situada a l'intercanviador A16 i A17, que uneix els ports de Rotterdam i Anvers. Aquesta adquisició marca l'entrada de la companyia al mercat holandès d'aparcament de camions segur. Actualment, amb 100 places, el lloc d'aparcament està previst que experimenti millores importants en seguretat i serveis en els pròxims mesos. L'ambiciós projecte d'aparcament de camions segur inclou el desenvolupament de més de 30.000 metres quadrats de terreny, ampliant la capacitat d'aparcament a més de 300 places. S'oferiran serveis addicionals com el rentatge de camions, la infraestructura d'energia verda, l'hotel i les instal·lacions sanitàries.

A més de l'adquisició dels Països Baixos, Truck Parking Network confirma l'adquisició de tres emplaçaments més: dos a Itàlia i un a Eslovènia. Està previst que aquests nous desenvolupaments comencin als primers mesos de 2024. La presència de la companyia ara abasta cinc països amb 3 llocs operatius: Espanya (Llers), França (Calais) i Holanda (Moerdijk); i 3 llocs més en desenvolupament: Itàlia (2 llocs) i Eslovènia (1 lloc).

Assolint objectius

El president de TPN, Pere Padrosa, ha expressat la "satisfacció d'aconseguir l'objectiu que ens vam proposar de crear una xarxa de suport per al benestar dels conductors i els objectius de sostenibilitat. Quan estigui acabat, pretenem reduir costos en el sector del transport mitjançant la millora de l'eficiència que aportarà la infraestructura".

De cara al futur, Truck Parking Network està treballant activament per formalitzar l'adquisició de quatre llocs addicionals per complementar l'actual xarxa SSTPA. Aquests moviments estratègics posen de manifest el compromís de la companyia per revolucionar les infraestructures d'aparcament segurs per a vehicles pesants a tot Europa, oferint serveis integrals i eficients al sector logístic alhora que dignifica les condicions laborals dels conductors, promou la digitalització i permet l'accés a l'energia verda.  

L’abandó engoleix la plaça de braus de Figueres

Les parts han arribat a un acord i l’Audiència li ha imposat una pena d’1 anyi 11 mesos de presó; també haurà de pagar les despeses de detectius L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona / ARIADNA SALA Ariadna Sala Ariadna Sala Girona 16 JUN L 2024 6:30 L’Audiència de Girona ha condemnat un home per falsificar informació mèdica i intentar estafar quatre asseguradores per cobrar l’assegurança de vida a l’Alt Empordà. L’acusat va admetre els fets davant el tribunal de la secció quarta, i les acusacions i la defensa van acordar una pena d’1 any i 11 mesos de presó que li permetrà eludir l’ingrés al centre penitenciari. Els fets són de l’any 2016, i això ha permès que la fiscalia hagi proposat per l’acord que s’apliqui una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes pel temps que ha trigat el cas a arribar a judici. PUBLICIDAD El tribunal ha fet constar a la sentència que el processat haurà de fer front al pagament dels costos del procediment, expressament els de les asseguradores. Així, una d’elles ha aportat un informe de més de 12.000 euros destinats a investigar mitjançant detectius privats que el processat complís els requisits per cobrar l’assegurança de vida. Tal com detalla l’escrit d’acusació de la fiscalia que l’acusat ha admès, entre el 2013 i el 2015 el processat va contractar quatre assegurances de vida per cobrir una incapacitat permanent absoluta en quatre asseguradores, que en cas de fer-se efectiva implicaria el cobrament de 300.000 euros. Durant la contractació de les pòlisses, va ometre aportar dades de la seva història clínica entre el 2004 i el 2016, on li constaven diversos problemes rellevants de salut. En canvi, va aportar altres documents que van ser alterats per ell perquè els paràmetres fossin normals. Tot plegat ho va fer per cobrar la quantia tot i saber que no es complien els requisits per fer-ho. Una estafa detectada A finals de l’any 2016 l’acusat va demanar a les entitats el pagament de les pòlisses, al·legant que li havia estat concedida la invalidesa absoluta i permanent. Finalment, cap de les asseguradores va concedir-li el pagament de la pòlissa perquè després d’investigar pel seu compte la veracitat de la petició van descobrir que la documentació que havia aportat estava manipulada. Et pot interessar El processat ha estat condemnat per quatre intents d’estafa agreujada en concurs medial amb un delicte de falsedat de certificats mèdics. Inicialment li demanaven quatre anys de presó, però l’acord de conformitat i el temps que ha transcorregut des que van tenir lloc ha propiciat una rebaixa de pena que ha acceptat. A banda de la pena de presó, que no complirà entre reixes si no comet cap delicte en els pròxims tres anys, també haurà de pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ha estat dictada de forma oral.

Les parts han arribat a un acord i l’Audiència li ha imposat una pena d’1 anyi 11 mesos de presó; també haurà de pagar les despeses de detectius L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona L'acusat d'esquenes a l'Audiència de Girona / ARIADNA SALA Ariadna Sala Ariadna Sala Girona 16 JUN L 2024 6:30 L’Audiència de Girona ha condemnat un home per falsificar informació mèdica i intentar estafar quatre asseguradores per cobrar l’assegurança de vida a l’Alt Empordà. L’acusat va admetre els fets davant el tribunal de la secció quarta, i les acusacions i la defensa van acordar una pena d’1 any i 11 mesos de presó que li permetrà eludir l’ingrés al centre penitenciari.  Els fets són de l’any 2016, i això ha permès que la fiscalia hagi proposat per l’acord que s’apliqui una atenuant molt qualificada de dilacions indegudes pel temps que ha trigat el cas a arribar a judici.  PUBLICIDAD  El tribunal ha fet constar a la sentència que el processat haurà de fer front al pagament dels costos del procediment, expressament els de les asseguradores. Així, una d’elles ha aportat un informe de més de 12.000 euros destinats a investigar mitjançant detectius privats que el processat complís els requisits per cobrar l’assegurança de vida.  Tal com detalla l’escrit d’acusació de la fiscalia que l’acusat ha admès, entre el 2013 i el 2015 el processat va contractar quatre assegurances de vida per cobrir una incapacitat permanent absoluta en quatre asseguradores, que en cas de fer-se efectiva implicaria el cobrament de 300.000 euros. Durant la contractació de les pòlisses, va ometre aportar dades de la seva història clínica entre el 2004 i el 2016, on li constaven diversos problemes rellevants de salut. En canvi, va aportar altres documents que van ser alterats per ell perquè els paràmetres fossin normals. Tot plegat ho va fer per cobrar la quantia tot i saber que no es complien els requisits per fer-ho. Una estafa detectada A finals de l’any 2016 l’acusat va demanar a les entitats el pagament de les pòlisses, al·legant que li havia estat concedida la invalidesa absoluta i permanent. Finalment, cap de les asseguradores va concedir-li el pagament de la pòlissa perquè després d’investigar pel seu compte la veracitat de la petició van descobrir que la documentació que havia aportat estava manipulada.  Et pot interessar    El processat ha estat condemnat per quatre intents d’estafa agreujada en concurs medial amb un delicte de falsedat de certificats mèdics. Inicialment li demanaven quatre anys de presó, però l’acord de conformitat i el temps que ha transcorregut des que van tenir lloc ha propiciat una rebaixa de pena que ha acceptat. A banda de la pena de presó, que no complirà entre reixes si no comet cap delicte en els pròxims tres anys, també haurà de pagar una multa de 1.080 euros. La sentència ha estat dictada de forma oral.
Els amants del suquet de peix tenen una cita a Roses del 21 al 30 de juny
L’històric porxo de la plaça del Fort de Capmany llueix després de la seva restauració
Rull avisa que detenir Puigdemont implicaria "prevaricar"
Un projecte educatiu a Figueres genera consciència ambiental
Defuncions del 16 de juny de 2024 a l'Alt Empordà
La decisió