Consum ha generat quaranta llocs de treball amb el nou supermercat de Figueres

La superfície comercial ha entrat en funcionament al Parc de les Aigües amb un aparcament de vuitanta places

Accés al nou supermercat Consum de Figueres.

Accés al nou supermercat Consum de Figueres. / Santi Coll

Santi Coll

Santi Coll

Consum ha obert a Figueres, l’onzena tenda de la marca en aquest 2023. Es tracta del segon establiment de la Cooperativa a la ciutat, que ja disposava d’una franquícia Charter al carrer González de Soto. Per a l’obertura, la Cooperativa ha contractat 40 treballadors de la localitat i de poblacions pròximes, comptant amb la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres per a la selecció laboral. El regidor d'aquesta àrea, Manel Rodríguez, va visitar ahir les instal·lacions en companyia dels seus responsables.

L’establiment de Figueres es troba al carrer del Rec Arnau, al Parc de les Aigües, i té una superfície de més de 1.150 metres quadrats. Disposa de 80 places d’aparcament per als clients i 2 punts de recàrrega per a cotxe elèctric. Disposa d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum.

Amb aquesta obertura, Consum arriba als 259 centres a Catalunya entre supermercats propis i franquícies Charter, segons ha informat la marca comercial. En concret, disposa de 203 tendes a la província de Barcelona, 26 establiments a Girona, 19 a Tarragona i 11 supermercats a Lleida.

Durant este exercici 2023, la Cooperativa té previst obrir 15 tendes noves. Fins ara han obert les portes el centre del carrer de Bilbao, a València, i les tendes de Huétor Vega (Granada), Villarrobledo (Albacete), Moncofa (Castelló), Cartagena (Múrcia), Pulpí i El Ejido (Almeria), Alginet (València), el Verger i Torrevieja (Alacant) i aquesta última de Figueres. Els pròxims mesos obrirà nous establiments a Adra (Almeria), Motril (Granada) i Tomelloso i Villanueva de los Infantes (Ciudad Real).