Level reforça la connexió entre Barcelona i els Estats Units a l'estiu amb un increment del 20% de l'oferta de seients

L'aerolínia del grup IAG va tancar el mes d'abril com a primer operador de llarg radi de l'aeroport barceloní

Level, aerolínia de llarg radi i baix cost del grup IAG reforça l'oferta de viatges entre Barcelona i els Estats Units a l'estiu, amb un increment del 20% de l'oferta de seients respecte al mateix període de l'any anterior. A més, manté la ruta cap a Santiago de Xile amb tres freqüències setmanals a partir del juny. També segueix connectant Barcelona i Buenos Aires, durant aquesta temporada, amb fins a sis trajectes per setmana. Level va tancar el mes d'abril posicionant-se com el primer operador de l'aeroport en persones transportades en rutes de llarg radi. Durant aquest mes, l'aerolínia va transportar un total de 55.000 mil persones a les sis rutes que opera des de la capital catalana.  La companyia ha reforçat aquest any l'aposta per Barcelona amb 198.000 seients a l'oferta total, un 35% més que l'any passat.

Level, aerolínia de llarg radi i baix cost del grup IAG reforça l'oferta de viatges entre Barcelona i els Estats Units a l'estiu, amb un increment del 20% de l'oferta de seients respecte al mateix període de l'any anterior. A més, manté la ruta cap a Santiago de Xile amb tres freqüències setmanals a partir del juny. També segueix connectant Barcelona i Buenos Aires, durant aquesta temporada, amb fins a sis trajectes per setmana. Level va tancar el mes d'abril posicionant-se com el primer operador de l'aeroport en persones transportades en rutes de llarg radi. Durant aquest mes, l'aerolínia va transportar un total de 55.000 mil persones a les sis rutes que opera des de la capital catalana. La companyia ha reforçat aquest any l'aposta per Barcelona amb 198.000 seients a l'oferta total, un 35% més que l'any passat. / ACN

ACN

Level, aerolínia de llarg radi i baix cost del grup IAG reforça l'oferta de viatges entre Barcelona i els Estats Units a l'estiu, amb un increment del 20% de l'oferta de seients respecte al mateix període de l'any anterior. A més, manté la ruta cap a Santiago de Xile amb tres freqüències setmanals a partir del juny. També segueix connectant Barcelona i Buenos Aires, durant aquesta temporada, amb fins a sis trajectes per setmana. Level va tancar el mes d'abril posicionant-se com el primer operador de l'aeroport en persones transportades en rutes de llarg radi. Durant aquest mes, l'aerolínia va transportar un total de 55.000 mil persones a les sis rutes que opera des de la capital catalana.

La companyia ha reforçat aquest any l'aposta per Barcelona amb 198.000 seients a l'oferta total, un 35% més que l'any passat.