El grup de moda Iseo & Dodosound, concert sorpresa a Empuriabrava

El duet navarrès manté la fidelitat als seus orígens i participa per 8è any consecutiu en els concerts estivals del Xiringuito X

Iseo & Dodsound.

Iseo & Dodsound. / FESTIVAL ÍTACA

Redacció

Els grups que creixen en èxit i popularitat sovint es desconnecten dels seus orígens, però hi ha excepcions notables. Iseo & Dodosound, la banda musical que ha aconseguit un seguiment fervent, va oferir un espectacle vibrant al Xiringuito X, marcat pel seu vuitè any consecutiu de presència en aquest escenari d'Empuriabrava. La formació navarresa va ser l'encarregada de tancar el primer cap de setmana de barraques de les Fires de Sant Narcís de 2021. En l'actualitat es troben immersos en una gira que els ha portat ja a diversos dels festivals més importants de tot l'Estat.

Malgrat que el concert era sorpresa i es va anunciar la mateixa tarda, l'establiment es va omplir de seguidors entusiastes, ansiosos per escoltar les melodies característiques d'Iseo & Dodosound. La banda, que ha crescut sense perdre la seva connexió amb les seves arrels, va oferir una nit memorable als assistents, que van ballar i gaudir de les seves cançons amb passió.

L'actuació va ser un recordatori potent de com a vegades, malgrat l'èxit i la fama, els artistes mantenen una relació especial amb els llocs que els van veure néixer musicalment. Aquest concert, que marca el vuitè any consecutiu de la banda al Xiringuito X, és una prova de com Iseo & Dodosound segueixen sent fidels a les seves arrels mentre continuen brillant amb la seva música.