S'esgoten en una hora les invitacions per la Gala dels Premis números 1 de la Cadena 100 que es farà a Figueres

Aquest esdeveniment es celebrarà el pròxim 29 d'abril en el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu

S'esgoten en una hora les invitacions per la Gala dels Premis números 1 de la Cadena 100  a Figueres

S'esgoten en una hora les invitacions per la Gala dels Premis números 1 de la Cadena 100 a Figueres / AJUNTAMENT DE FIGUERES

Jordi Callol

Jordi Callol

Quan quedaven pocs minuts per les deu del matí d'aquest dimarts 11 d'abril, Figueres a Escena ha anunciat que ja es «podien aconseguir les invitacions» per la Gala dels Premis números 1 a Catalunya de la Cadena 100 i en una hora s'han esgotat totes les localitats. Aquest esdeveniment que es celebrarà el pròxim 29 d'abril al Teatre Municipal El Jardí de Figueres, és un dels actes destacats de la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu i comptarà amb les actuacions en directe de Sau, Sopa de Cabra, Miquel Abras, Manu Guix, Mariona Escoda, Suu, Sara Roy, Els Amics de les Arts, La Pegatina, Beth, OBK, Nil Moliner, Depol i el Festival Acustica, entre altres premiats.

Des de Figueres a Escena s'ha creat una llista d'espera per totes aquelles persones que vulguin assistir-hi i s'hagin quedat sense invitació. S'hi poden apuntar escrivint un correu electrònic a figueresaescena@figueres.org indicant el nom, el cognom, un telèfon de contacte i el número d'entrades que es volen aconseguir (màxim 2 per persona).