El Soterrani, Godai Garcia i Irene Minovas tanquen el tercer dia del Festival Còmic

Els carrers i places de Figueres es tornen a omplir amb propostes per a tots els públics durant tot el dia

Un instant de l'actuació del show "Càmping Caravaning Cubelles".

Un instant de l'actuació del show "Càmping Caravaning Cubelles". / Jordi Ribot / Iconna

EMPORDA.INFO

El Festival Còmic de Figueres va culminar la tercera jornada de la setzena edició amb una gran participació de públic a totes les seves propostes. El tercer dia va començar a les 11 del matí amb el show de Clown a Capella del col·lectiu valencià de pallasses Bandada, que va omplir l’Hospital de Figueres i el Centre Sociosanitari Bernat Jaume de música i rialles de bon matí. Tot seguit, la companyia Pocacosa Teatre ha presentat l’espectacle L’Ou, una proposta basada en la història de dos pingüins, i amb el punt de mira en el canvi climàtic que va acabar a la plaça de l’Ajuntament.

A la tarda, el col·lectiu de pallasses Bandada va interpretar On està Mercè?, un show musical que va omplir la plaça Catalunya amb més de 400 espectadors. A les 9 del vespre va ser el torn del show Càmping Caravaning Cubelles d'El Soterrani. Finalment, la tercera jornada va acabar una nit més al nou espai del Casino Menestral Figuerenc amb l’actuació de Godai Garcia i Irene Minovas, que van fer un combat de peripècies verbals a la tercera sessió del Late Còmic.

El Festival Còmic de Figueres segueix avui diumenge 9 d’abril amb les següents propostes: el taller de ioga del riure a càrrec de Gemma Mogas (11h), a l’escola Parc de les Aigües; el doble espectacle amb hulla hops i peripècies vàries de l’artista alemanya La Tanik, que té lloc a Plaça Catalunya a les 12h i a les 18h; el show de teatre sense paraules Nautilus, del còmic neozelandès Trygve Wakenshaw (21h a La Cate) i la darrera actuació d’aquesta setzena edició a l’espai Late Còmic, amb Roger Pelàez (23h).