The Jacksons, el llegendari grup integrat per cinc germans Jackson i veritable escola de Michael Jackson, seran els grans protagonistes de la nit del 22 de juliol al festival Sons del Món de Roses, en un concert únic aquest estiu a Catalunya. L’espectacle que portaran al festival és un recorregut per les seves cançons més emblemàtiques, tocades en directe i amb tots els passos de ball i vestuaris icònics. Així doncs, al paratge únic de la Ciutadella de Roses hi sonaran hits mundialment coneguts com “I want you back”, “ABC” o “Blame it on the boogie”, que són només tres perles de l’extensa discografia pop, soul, disco i funk de la banda.

The Jackson 5, posteriorment rebatejats com The Jacksons per problemes legals amb el segell Motown -propietaris del nom original-, oferiran un dels concerts inoblidables d’aquest certamen gràcies a la qualitat i l’ofici que aporta ser un grup amb més de 50 anys de trajectòria. Des dels anys 70 i fins avui en dia, The Jacksons són un referent de la historia de la música i del So Motown. També són considerats uns precursors de les boy bands que van començar a proliferar a finals dels anys 80.

La 16a edició del festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic de luxe, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava. Pròximament, s’anunciaran més artistes confirmats per aquesta edició.