Llibres Low Cost de Figueres acollirà aquest dijous, a les 8 del vespre, la presentació de novel·la 'Amb dits de molsa' de l'autor empordanés Alfons Cama. 'Amb dits de molsa', publicada per Gregal, és una història d'intrigues, de passions i amors de conveniència. La petja cruel de la immigració plana sobre les vides dels seus personatges. Una relació amorosa especial on la descoberta del plaer dels sentits omple mancances insospitades.

Alfons Cama s´inicià com a escriptor publicant 'El camí dels cirerers' (març de 2013), una novel·la basada en els seus records d´infantesa. A finals del mateix any es dóna a conèixer en el panorama literari català amb 'Un pessic a l´ànima', una trama en la qual se superposen la transformació de les classes socials de l´última meitat del segle passat, l´activisme polític del final del franquisme i els sentiments dels protagonistes.

L'argument d''Amb dits de molsa' parteix de l'aparició del cos flotant d´un home sense vida a les aigües del moll de Tarragona, l´arribada d´una immigrant peruana a l´aeroport de Barajas i la primera classe de ioga d´una noia de bon veure. La crisi, els paradisos fiscals, l´especulació urbanística, el món de la droga i la impunitat són elements destacats de l´obra que aniran empenyent els seus protagonistes per camins atzarosos, imprevisibles. En aquest context, Roxana, filla del Llac de l´Inca, compartirà amb els lectors la força de la seva passió, els sofriments que l´acompanyen i el neguit de l´enyorança. El contrapunt a la Roxana ens ve de la mà de l´IgnasiTorres, un constructor immobiliari fet a si mateix, divorciat, home contradictori, incapaç de trobar l´estabilitat amorosa. Racons, edificis, carrers, places i barris de la ciutat de Tarragona; el Carmel barceloní; el Priorat vinícola; la Lima fosca del pisco saur o el llac sagrat de l´altiplà andí són alguns dels indrets per on transiten els personatges.