Productes

Una ginebra feta a l'Alt Empordà és reconeguda com una de les millors del món

Un certamen internacional premia Noray de Costa Brava Distillery amb la medalla de bronze 

Gerard Ruiz amb la ginebra Noray.

Gerard Ruiz amb la ginebra Noray. / CRISTINA ORTEGA

Empordà

Empordà

La ginebra Noray, elaborada per la cocoteleria de l'Alt Empordà Costa Brava Distillery, ha estat guardonada amb la medalla de bronze l’International Wine & Spirits Competition (IWSC). Aquest certamen, considerat un dels més prestigiosos del món en l’àmbit dels vins, licors i destil·lats, segons detallen des de la firma gironina, ha atorgat a la ginebra Noray una puntuació de 87 punts sobre 100 al tast a cegues, destacant-la com una de les millors a la seva categoria. 

«El fet que Noray la ginebra de la Costa Brava hagi estat reconeguda amb una medalla de bronze és un testimoni de l’ardu treball, dedicació i passió que li dediquem tot l’equip de Costa Brava Distillery», afirmen des de la companyia. 

Ginebra Noray, elaborada per Costa Brava Distillery.

Ginebra Noray, elaborada per Costa Brava Distillery. / Costa Brava Distillery

A través d’un comunicat, Costa Brava Distillery, assegura que «aquest premi subratlla la qualitat excepcional de la nostra ginebra i el compromís de la nostra destil·leria amb l’excel·lència». «La puntuació de 87 punts és una marca d’excel·lència i ens posiciona com a líders a la indústria de la ginebra artesana», remarquen.

El propietari i fundador de Costa Brava Distillery, Gerard Ruiz, es mostra satisfet pel guardó. «Estem increïblement orgullosos de rebre aquest reconeixement a l’IWSC, es presenten destil·leries i cellers de més de 90 països de tot el món, i ser un dels guanyadors amb una nota tan alta, la veritat que ens enorgulleix i ens empeny a seguir fent-ho com fins ara i millorant dia a dia», afirma.