A través d'uns APP

El Govern de Figueres demana als ciutadans l'opinió sobre l'estat de la ciutat

Una enquesta planteja temes diversos, des de la valoració del primer any de mandat, fins a la valoració de l'oferta cultural o l'incivisme

Figueres realitza una enquesta als ciutadans.

Figueres realitza una enquesta als ciutadans. / Ajuntament de Figueres

Empordà

Empordà

El Govern de Figueres demana l'opinió a la ciutadania sobre el primer any de mandat i sobre l'estat de la ciutat. Els veïns poden votar fins al 14 de juny. Està oberta als majors de 16 anys que estiguin empadronats al municipi.

L’enquesta es pot respondre a través de la nova aplicació "Figueres 360", que aglutinarà totes les aplicacions i serveis municipals. El qüestionari, 100% anònim, consta de 27 preguntes relatives a la valoració del govern, l’estat de la ciutat, l’opinió sobre projectes estratègics, qualitat de l’espai públic, equipaments, serveis públics, seguretat, incivisme, oferta cultural, accés a l'habitatge, ofertes laborals i oci per joves, entre d’altres.

Els resultats es faran públics durant l'acte de presentació del primer any de mandat i del Pla d'Acció Municipal fins al 2027, que tindrà lloc el dilluns 17 de juny, a les 20 hores, a l'Auditori dels Caputxins.

Nova APP

"Figueres 360" (disponible a totes les plataformes) neix amb la intenció de convertir-se en l'app principal de la ciutat, absorbint totes les aplicacions i plataformes municipals existents.