Polèmica

Domènech (PP Figueres) a Casellas (PSC): "Vostè és una engruna insignificant"

El socialista denuncia que la regidora popular li hauria fet un "greu gest amenaçador" després d'unes declacions seves a l'EMPORDÀ sobre el retard en la presentació del Pla d'Actuació Municipal

Entrevista. Pere Casellas: “M’hauria agradat ser l’alcalde, però els figuerencs no ho volen

Opinió. Àngela Domènech i el Partit Popular a Figueres

Pere Casellas i Àngela Domènech.

Pere Casellas i Àngela Domènech. / Empordà

Empordà

Empordà

L'exvicealcalde de Figueres i actual portaveu del PSC a la ciutat, Pere Casellas, ha denunciat que la regidora del PP, Àngela Domènech, li hauria fet un "greu gest amenaçador" —no ha especificat quin— a la sortida de la Comissió Informativa d'aquest dimecres.

El desencadenant haurien estat les declaracions fetes per Casellas contra el PP i Vox en la notícia sobre el retard de la presentació del PAM per part del govern municipal publicada a l'EMPORDÀ. "El que queda de Vox i PP en el plenari és residual", va afirmar el portaveu socialista. Durant el ple, en el torn de precs i preguntes, Domènech va respondre públicament a Casellas: "Si considera que el que queda de PP i Vox en el plenari és purament residual, vostè és una engruna insignificant, i no necessito a la premsa, li dic directament a la cara!”

Casellas ha condemnat els fets i ha afirmat que, malgrat aquest episodi, "no callarem davant l'extrema dreta, no abaixarem el cap davant les amenaces, els socialistes no fem ni un pas enrere".

TEMES