Successos

Agredeixen l'acusat del crim de Bellcaire d'Empordà a la presó

Tres interns van abordar-lo al centre penitenciari de Quatre Camins el mateix dia que va arribar

Els Mossos s'enduen el detingut després de la reconstrucció del crim de Bellcaire d'Empordà.

Els Mossos s'enduen el detingut després de la reconstrucció del crim de Bellcaire d'Empordà. / ALEIX FREIXAS | ACN

Empordà

Empordà

L’acusat de matar el seu fill de 5 anys a Bellcaire i de deixar malferida la seva parella fa dues setmanes ha estat agredit a la presó. Segons ha avançat El Caso i ha pogut confirmar aquest diari, els fets van tenir lloc ahir cap a les set de la tarda al mòdul 1 del centre penitenciari Quatre Camins. L’home havia arribat ahir mateix a aquella presó, ja que fins llavors havia estat ingressat preventivament a Puig de les Basses, a Figueres

Segons El Caso, l’agressió es va produir a l’hora del pati, en un moment de poca vigilància penitenciària, quan tres interns van abordar-lo i van propinar-li diversos cops després de ser reconegut pels interns com el presumpte autor de l’assassinat. Va ser atès pel personal d’infermeria del centre, que va confirmar que presentava diverses contusions, cap de gravetat.

Un dels interns que va participar de l’agressió va ser identificat i ha estat apartat a una cel·la d’aïllament de manera provisional. També s’està buscant a la resta dels responsables. 

Després de l’agressió, l’acusat va demanar un canvi de mòdul i se l’ha traslladat a una cel·la sense company. 

El crim

La jutgessa de guàrdia de la Bisbal d’Empordà va decretar el seu ingrés a presó provisional mentre duri la investigació del crim, que va tenir lloc el matí del 3 d’abril. L’home hauria entrat a la casa i hauria atacat a ganivetades el nen, de 5 anys, i la dona, de 29. Va ser detingut al cap d’unes hores a Albons mentre intentava fugir. Durant la reconstrucció dels fets va admetre parcialment ser l’autor del crim, tot i que va assegurar que pateix llacunes de memòria.