Successos

Els Bombers apaguen dues fogueres al carrer a Figueres

Ambdós incendis s'han produït al carrer Doctor Fleming, al barri de Sant Joan, i han fet mobilitzar els efectius d'emergències

Camió de Bombers.

Camió de Bombers. / Bombers

Eva Batlle

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar aquest dimecres a la matinada per apagar dues fogueres al barri de Sant Joan. Ambdós incendis s'han produït al carrer Doctor Fleming i han fet mobilitzar els efectius d'emergències.

El primer cas ha tingut lloc poc després de dos quarts d'una. Els Bombers s'han personat amb una dotació fins aquest vial arran de l'avís de la Guàrdia Urbana de Figueres. En aquest cas cremaven pneumàtics i restes de vegetació i en poca estona han pogut sufocar les flames.

Restes de poda de xiprer

Al cap d'una hora i mitja, cap a les dues de la matinada, els Bombers han tornat a rebre l'avís d'un altre foc similar al mateix carrer. En aquest cas han hagut de sufocar una foguera formada per restes de poda de xiprer, segons indiquen des del cos d'emergències.

S'ha de dir que aquest no és el primer cop que els efectius d'emergències han d'actuar en aquesta zona per fets similars en aquest barri del sector Oest de Figueres. A principis de mes van haver d'anar al mateix vial per aquest mateix tipus d'incendi.

La Guàrdia Urbana, per la seva banda, ha anat informant a través de les xarxes socials que l'ordenança de civisme i convivència "prohibeix l’encesa de barbacoes o fogueres al carrer".