Fira del Vaixell d'Ocasió

Més de 50 anys d’experiència donant servei a persones i embarcacions

El club Nàutic també té un ferm compromís amb la preservació i regeneració de l’entorn natural que l’envolta

Vista aèria del Port esportiu de l’Escala.

Vista aèria del Port esportiu de l’Escala. / CLUB NÀUTIC L’ESCALA

Empordà

Al cor de la Costa Brava, el Club Nàutic l’Escala ofereix tranquil·litat, unes instal·lacions modernes i una completa oferta d’activitats i serveis perquè la teva estada sigui un plaer. Amb 944 amarratges de fins a 22 metres a la teva disposició i més de 50 anys d’experiència donant servei a embarcacions i persones amb l’excel·lència com a objectiu. I un ferm compromís amb la preservació i la regeneració del preciós entorn natural que l’envolta.

A més, al Club trobaràs un equip de professionals preparat per assistir-te i brindar-te tota la informació necessària per treure el màxim profit de la teva visita. I és que, des de la seva situació privilegiada, permet gaudir d’unes condicions òptimes per navegar i descobrir un marc natural incomparable.

El Club Nàutic l’Escala es troba molt a prop de les ruïnes d’Empúries i els Parcs Naturals del Montgrí i les Illes Medes i dels Aiguamolls de l’Empordà. I des de l’Escala és molt senzill accedir a la rica oferta cultural, històrica, gastronòmica i paisatgística de l’Empordà.

El port compta amb prop de 700 socis i ofereix amarradors de lloguer disponibles per recalar una o diverses nits, així com interessants paquets de promocions i descomptes per a estades més llargues.

D’altra banda, al Club podràs gaudir dels esports nàutics com: la vela lleugera i de creuer, el rem de mar, el caiac o l’stand up paddle. També llogar embarcacions i motos aquàtiques, així com obtenir titulacions nàutiques. A més, el Club dona accés a Varador l’Escala, centre de manteniment i reparació amb capacitat per atendre unitats de fins a 60 tones.

Club Nàutic l'Escala

ADREÇA: Port Esportiu, l'Escala

TELÈFON: 972 770 016

WEB: www.nauticescala.com