RETALLADES

Casellas a Masquef: «A l'Ajuntament de Figueres s'hi ha d'arribar plorat»

«Sense anar més lluny, el 2019 ens vam trobar un de 800.000 € de despesa del govern de Junts per Figueres sense consignar»

Masquef anuncia un pla de sanejament a Figueres i acusa l'anterior govern de «mala gestió»

El retard de l'obertura de la Casa Natal de Dalí provocarà un dèficit al pressupost i el PSC culpa al director del Museu de l'Empordà

Casellas i Masquef a l'Ajuntament de Figueres, amb la llavors ministra Raquel Sánchez.

Casellas i Masquef a l'Ajuntament de Figueres, amb la llavors ministra Raquel Sánchez. / Ajuntament de Figueres

Empordà

Empordà

Des de l'oposició, l'exvicealcalde socialista Pere Casellas ha reaccionat irònicament a la roda de premsa de Masquef dient a les xarxes socials que a l'Ajuntament «s'hi ha d'arribar plorat». També ha apuntat el retard en l'obertura de Casa de Nadal de Salvador Dalí com una de les principals causes del desviament en els ingressos. «Al matí a l'Ajuntament s'hi ha d'arribar plorat, que dèficits n'hem hagut de gestionar tots. Sense anar més lluny, el 2019 ens vam trobar un de 800.000 € de despesa del govern de Junts per Figueres sense consignar», ha dit.

«Dèficits n'hem hagut de gestionar tots. Sense anar més lluny, el 2019 ens vam trobar un de 800.000 € de despesa del govern de Junts»

També es defensa recordant que «pel que fa al dèficit anunciat pel govern de Figueres, des del PSC ho vam dir fa 6 mesos i vam demanar el cessament de qui va prendre la decisió de retardar l'obertura de la casa Dalí, I no ho van fer. Ara, carregar-nos la responsabilitat no és acceptable».