SUCCESSOS

Tres detinguts per agredir un home amb un pal de ferro i provocar-li un traumatisme al crani durant el Carnaval de Roses

Els arrestats són un menor i dos majors d'edat

Segons apunten les investigacions, una discussió verbal prèvia entre dos grups hauria estat el desencadenant del succés

Un detingut, en una imatge d'arxiu.

Un detingut, en una imatge d'arxiu. / Mossos d'Esquadra.

Empordà

Empordà

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones, una d'elles menor d'edat, per agredir un home amb un pal de ferro i provocar-li un traumatisme al crani durant el Carnaval de Roses. Els fets es remunten el dia 9 de febrer pels volts de les 5 de la matinada, a la zona de l'envelat situat a la plaça Frederic Rahola. Segons apunten les investigacions, una discussió verbal prèvia entre dos grups hauria estat el desencadenant del succés.

La víctima va haver de ser atesa pels serveis mèdics i derivada primer a l’Hospital de Figueres i posteriorment a l’Hospital Josep Trueta de Girona. En aquest sentit, les lesions van necessitar intervenció quirúrgica per un traumatisme al crani.

Els Mossos van poder determinar que l’agressió s’havia comès amb un pal de ferro d’uns 80 centímetres de llargada que s’utilitza per senyalitzacions temporals per delimitar zones i serveix per subjectar cadenes. La policia també va poder determinar que qui va colpejar pel darrere a la víctima va ser el menor.

En llibertat

La unitat d’investigació de la comissaria de Roses, amb les dades facilitades per víctima i testimonis, van poder identificar als tres autors i detenir-los. El menor va ser detingut el matí del dia 21 de febrer. Després de declarar a comissaria va quedar en llibertat i se'l va citar per comparèixer davant de la Fiscalia de Menors de Girona. Un dels majors d'edat, de 19 anys i amb un antecedent, va ser detingut també el dia 21 de febrer. L'altre, de 18 anys i sense antecedents, va ser arrestat la tarda del dia 26 febrer. Ambdós, després de declarar a comissaria van quedar en llibertat a l’espera de comparèixer davant del jutjat coneixedor de la causa.