SUCCESSOS

Detingut per conduir temeràriament a Figueres i enfrontar-se als agents després de negar-se a fer la prova d'alcoholèmia

La Guàrdia Urbana va haver de perseguir-lo fins al terme municipal de Cabanes, on se'l va aconseguir aturar

Cotxe de la Guàrdia Urbana de Figueres.

Cotxe de la Guàrdia Urbana de Figueres. / Ajuntament de Figueres

ACN

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut un conductor de 42 anys que circulava de forma temerària per la ciutat i que es va negar a fer la prova d'alcoholèmia.

Els fets van passar el diumenge 14 de gener quan una patrulla va detectar el sospitós conduint per carrers de la ciutat i posant en risc la seguretat del trànsit. L'home no va fer cas de les indicacions dels agents que li requerien que aturés el vehicle i va seguir sense aturar-se.

Els policies van haver-lo de perseguir fins al terme municipal de Cabanes, on se'l va aconseguir aturar. Allà li van demanar que se sotmetés a la prova d'alcoholèmia, però el sospitós no va fer cas als agents, s'hi va negar i va decidir enfrontar-se amb ells.

Davant de l'actitud del conductor, els policies el van acabar detenint per un delicte contra la seguretat del trànsit, per no sotmetre's a la prova d'alcoholèmia i per atemptat als agents de l'autoritat. Tot plegat va acabar sense cap ferit.

En una altra actuació, agents de la Guàrdia Urbana van arrestar dos homes que van entrar a robar en un bar del centre de la ciutat. En concret, va ser la matinada de dissabte a diumenge en un establiment situat entre els carrers Fossos i Nord de la ciutat.