SUCCESSOS

Detinguts mentre arrossegaven una màquina de tabac que acabaven de robar d'un bar a Figueres

Els dos arrestats, de 21 i 40 anys, estan acusats de ser presumptes autors d'un robatori amb força

La Guàrdia Urbana va detenir els dos homes a la plaça Josep Tarradellas

Guàrdia Urbana.

Guàrdia Urbana. / Empordà

Eva Batlle

La Guàrdia Urbana de Figueresha detingut dos homes que havien entrat a robar en un bar de la ciutat. Els va enxampar gràcies a la col·laboració ciutadana mentre arrossegaven una màquina de tabac que acabaven de sostreure de l'interior del local. Els dos arrestats, de 21 i 40 anys, estan acusats de ser presumptes autors d'un robatori amb força.

Els fets van passar la matinada del 14 de gener. La policia va rebre un avís quan passaven cinc minuts de dos quarts de cinc de la matinada que hi havia dos homes arrossegant una màquina de tabac pel sector dels Fossos-Eixample. Els agents es van traslladar fins a la zona i van sorprendre'ls a la plaça de Josep Tarradellas, que està darrere del local on havien entrat.

Els policies també van comprovar que l'havien robat en un bar, situat al carrer dels Fossos cantonada amb carrer del Nord. Van observar que la persiana del local, que actualment està en desús, estava forçada. Els lladres, però, es van emportar la màquina que encara hi havia a dins.

Davant dels fets, ambdós homes van acabar detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força, segons indiquen fonts municipals.