Roses potencia la transformació cap a un turisme més sostenible

L’Àrea de Promoció Econòmica impulsa uns tallers per posar en marxa la transició digital i el turisme sostenible

Les sessions es realitzaran de gener a juny a la població

Turisme a Roses.

Turisme a Roses. / Visit Roses

Emporda.info

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ja té obertes les inscripcions per participar en els Tallers de formació del Pla de capacitació per a la transició digital i el turisme sostenible que es realitzaran de gener a juny a la població. L'objectiu és potenciar la transformació cap a un turisme més sostenible. El programa s’emmarca en el projecte "Regeneration Tourism Roses - La transformació turística de Roses".

Els tallers s’adrecen a empreses del sector turístic (allotjament, restauració, turisme actiu) i serveis complementaris (inclòs el comerç i empreses de serveis) i estan 100% subvencionats. Es realitzaran de gener a juny i la majoria són en línia per evitar desplaçaments i optimitzar el temps dels participants.

El programa d’enguany consta de les següents formacions: ‘Sigues original: com aplicar tècniques de creativitat a la teva empresa’, ‘Fes més rendible la teva empresa: oportunitats de l'economia circular’, ‘Eficiència energètica: com estalviar en la despesa energètica del nostre negoci’, ‘Com treure el màxim rendiment a Instagram’, ‘Edició de vídeo per a les xarxes socials’.