Figueres convoca una nova edició del Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert per sensibilitzar sobre les desigualtats de gènere

Està destinat a estudiants de tercer i quart d’ESO, que es poden presentar a una de les dues categories establertes: la plàstica o la literària

El termini de presentació dels treballs començarà el 12 de febrer i finalitzarà el 19 de febrer.

Cartell del concurs.

Cartell del concurs.

Emporda.info

L’Ajuntament de Figueres ha convocat la 17a edició del Premi 8 de març Maria Rosa Ymbert, amb l’objectiu de sensibilitzar els estudiants de segon cicle d’ESO de l’Alt Empordà sobre les desigualtats de gènere. El termini de presentació dels treballs començarà el 12 de febrer i finalitzarà el 19 de febrer.

Els estudiants que hi vulguin participar han de presentar un treball que tracti sobre les desigualtats de gènere en una de les dues categories establertes: la plàstica o la literària. Pel que fa a la categoria plàstica, els estudiants poden presentar un dibuix, puntura, foto o collage. Es valorarà la creativitat i l’originalitat, l’idea, la tècnica i l’execució i l’adequació a la temàtica.

Pel que fa a la categoria literària, els estudiants poden presentar un relat breu de 180 paraules màxim en català o castellà, i es valorarà la creativitat i l’originalitat, la correcció gramatical i ortogràfica i l’adequació a la temàtica.

Els premis consisteixen en un iPhone 13 (1r. premi), un iPad 10.2 (2n. premi) o un Airpods V2 (3r. premi), per a qualsevol de les dues categories que es convoquen.