Atrapen a Roses un lladre amagat al lavabo de la rectoria on havia entrat a robar

El mossèn es va trobar l'individu a la zona d'habitatge de la casa i va alertar els Mossos que el van detenir

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.

Dos agents dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu. / EUROPA PRESS

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va entrar a robar a la rectoria de Roses. Es tracta d'un individu de 48 anys que comptava ja amb antecedents policials i que està acusat de ser el presumpte autor d'un robatori amb força.

Els fets van succeir el dia 1 de gener i la policia va rebre l'avís cap a les set del vespre. El mossèn de la parròquia els va informar que s'havia trobat un home robant a la zona habilitada com a habitatge, la planta de dalt de la rectoria. En ser sorprès, el lladre no va fugir sinó que es va refugiar i tancar al lavabo.

Arran dels fets, els agents de la comissaria de Roses es van mobilitzar i es van trobar a l'individu, com els havia indicat el rector, al lavabo tancat.

El lladre es va resistir a la seva detenció i de fet, per fer-lo sortir del lavabo, els agents van haver d’obrir la porta fent saltar el pestell. A continuació, els Mossos el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb força.

Segons van comprovar els policies, aquest individu havia aconseguit entrar en aquesta zona d'habitatge de la rectoria forçant dues portes.

Subscriu-te per seguir llegint