Yoland Beauty Salon, una nova perruqueria i estètica al centre de Figueres

Les fundadores, Mari Suárez i Yolanda Ostos, tenen més de vint anys d’experiència en aquest sector

Yolanda Ostos i Mari Suárez. | IRENE ROÉ

Yolanda Ostos i Mari Suárez. | IRENE ROÉ

Emporda.info

A principis del mes de novembre, es va inaugurar Yoland Beauty Salon, un nou centre de perruqueria i estètica al carrer Sant Pere, 7, de Figueres. Les fundadores són Yolanda Ostos, perruquera, i Mari Suárez, esteticista. Tot i que el centre és de nova obertura, ambdues professionals compten amb més de vint anys d’experiència en els seus respectius sectors. La seva professionalitat i el tracte proper fa que Yoland Beauty Salon es diferenciï d’altres centres.

Ofereixen serveis de pedicura i manicura. | IRENE ROÉ

Ofereixen serveis de pedicura i manicura. / IRENE ROÉ

Entre els serveis de perruqueria ofereixen els habituals com rentar, tallar i assecar; però també destaquen els tractaments capil·lars amb oli d’argan de la casa Nashi. Yolanda Ostos és especialista en fer allisat amb productes orgànics, que tenen cura del cuir cabellut i la fibra capil·lar. També té molta experiència amb cabells arrissats, tant en tallats com assecats.

Al centre, hi trobareu la marca Nashi.  | IRENE ROÉ

Al centre, hi trobareu la marca Nashi. / IRENE ROÉ

Pel que fa als tractaments estètics, destaca el tint permanent de pestanyes, per portar-les sempre perfectes sense haver de recórrer a la màscara de pestanyes diàriament. Per altra banda, Mari Suárez, està especialitzada a realitzar manicures i pedicures, tractaments destacats en aquest centre de bellesa. Tanmateix, fa tractaments facials i corporals, i ofereixen el servei de pressoteràpia, una tècnica no invasiva que afavoreix la correcta circulació limfàtica i venosa.

ADREÇA: carrer Sant Pere, 7

TELÈFON: 678 453 194 (perruqueria) / 625 556 819 (estètica)

INSTAGRAM: @yolandbeautysalon / @mari_estetic22