La directora dels Museus Dalí, Montse Aguer, tercera ponent d’eWoman 2023

Obertes les inscripcions de l'eWoman, que torna a Figueres el 18 d’octubre

L'esdeveniment està organitzat pel Setmanari de l’Alt Empordà i Prensa Ibérica, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, l’impuls de CaixaBank, i la col·laboració de la DO Empordà

Montse Aguer.

Montse Aguer. / Pere Duran

Carles Ayats Aljarilla

Carles Ayats Aljarilla

La figuerenca Montse Aguer, directora dels Museus Dalí, s’incorpora a la programació de l’esdeveniment eWoman Figueres, al costat de Verónica Fumanal, politòloga i exdirectora de comunicació de Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE, i Cèlia Corominas, directora de l’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Empordà.

Nascuda a Figueres, Montse Aguer és directora dels Museus Dalí i del Centre d’Estudis Dalinians de la Fundació Gala-Salvador Dalí. Especialista a l’obra de Salvador Dalí, amb una llarga experiència com a comissària d’exposicions de l’artista nascut a Figueres, ha estudiat també la figura de Gala. És autora d’articles publicats a revistes i premsa especialitzada, i ha col·laborat en nombrosos catàlegs, seminaris i jurats de premis d’art. L’any 2005 va rebre la Creu de Sant Jordi i, el 2012, fou nomenada patrona del Museo Reina Sofía.

Aquesta edició es completarà amb el lliurament d’un reconeixement a una empresària de Figueres i una sessió de coaching a càrrec d’Usoa Arregui, Alfredo Julià i Ignacio Alonso.

L'esdeveniment està organitzat pel Setmanari de l’Alt Empordà i Prensa Ibérica, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, l’impuls de CaixaBank, i la col·laboració de la DO Empordà. Té per objectiu enfortir la presència de la dona en el món empresarial i en els alts llocs de direcció, una proposta d’inspiració, emoció i motivació que en aquesta edició tindrà com a fil conductor: la diversitat. Inscriu-te a l'acte clicant al següent banner: