Obertes les inscripcions de l'eWoman, que torna a Figueres el 18 d’octubre

Verónica Fumanal, Cèlia Corominas i Montse Aguer seran les ponents d'aquest esdeveniment que posarà en valor el lideratge femení

Verónica Fumanal, Cèlia Corominas i Montse Aguer.

Verónica Fumanal, Cèlia Corominas i Montse Aguer. / Emporda.info

Carles Ayats Aljarilla

Carles Ayats Aljarilla

Torna eWoman a Figueres. El Setmanari de l’Alt Empordà i Prensa Ibérica, amb el suport de l’Ajuntament de Figueres i l’impuls de CaixaBank, organitzem aquest esdeveniment que té per objectiu enfortir la presència de la dona en el món empresarial i en els alts llocs de direcció, una proposta d’inspiració, emoció i motivació que en aquesta edició tindrà com a fil conductor: la diversitat.

Les tres ponents d’aquesta edició són Verónica Fumanal, politòloga, i Cèlia Corominas, directora de l’àrea de negoci de CaixaBank a l’Alt Empordà, i Montse Aguer, directora dels Museus Dalí i del Centre d’Estudis Dalinians de la Fundació Gala-Salvador Dalí. De la mà de l’empresa de coaching Cambyo, hem dissenyat una jornada participativa i dinàmica en la qual connectarem públic i ponents, elevant els discursos a un punt experiencial. Els tres coach –Usoa Arregui, Alfredo Julià i Ignacio Alonso–, experts en lideratge, també convidaran els assistents a una sessió per explicar la riquesa de la diversitat i els diferents estils amb els quals es poden prendre decisions i relacionar-se amb els altres, en funció de si es fa des d’un vessant més racional o emocional, més reflexiu o més actiu.

Verónica Fumanal és màster en Màrqueting Polític i llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Té una dilatada experiència en el sector de la comunicació pública, així com en la direcció de gabinets de comunicació i campanyes electorals. És la fundadora de la consultora Politikom. També ha estat presidenta de l’Associació de la Comunicació Política (ACOP). Va ser la directora de comunicació de Pedro Sánchez com a secretari general del PSOE entre el 2014 i el 2016.

Cèlia Corominas va entrar a CaixaBank mentre cursava la llicenciatura de Ciències Empresarials a la UdG. Va treballar a les oficines de la Jonquera, Figueres i Roses. En poc temps va assumir els càrrecs de sotsdirectora i directora, i el 2018 va ser nomenada directora d’Àrea de Negoci a la Garrotxa i el Ripollès. Actualment, ocupa aquest càrrec a l’Alt Empordà.

Montse Aguer és especialista a l’obra de Salvador Dalí, amb una llarga experiència com a comissària d’exposicions de l’artista nascut a Figueres, ha estudiat també la figura de Gala. És autora d’articles publicats a revistes i premsa especialitzada, i ha col·laborat en nombrosos catàlegs, seminaris i jurats de premis d’art. L’any 2005 va rebre la Creu de Sant Jordi i, el 2012, fou nomenada patrona del Museo Reina Sofía.

Aquesta edició d’eWoman Figueres també farà un reconeixement públic a una empresària figuerenca, representant d’una companyia centenària i líder en el seu sector arreu del país. L’escenari serà l’auditori dels Caputxins el dimecres 18 d’octubre, a partir de dos quarts de 7 de la tarda. L'entrada és gratuïta, però per assistir a l'acte cal inscriure's prèviament. Fes-ho aquí:

[object Object]

eWoman és un circuit organitzat per Premsa Ibérica, grup editor del Setmanari de l’Alt Empordà, en la seva aposta per donar visibilitat i veu a dones de tots els sectors. Des de la seva primera edició 2015, hi han participat més de 420 talents femenins com a ponents que han inspirat les més de 20.000 assistents. S’han premiat més de 150 dones referents al seu sector. Aquest any, a més de Figueres, el circuit s’ha programat a Barcelona, Girona, Eivissa, Madrid, Màlaga, Manresa, Múrcia, Oviedo, València, Zamora i Saragossa.