El sopar solidari contra el càncer a l’Alt Empordà preveu reunir 300 persones el 6 d'octubre

Tindrà lloc al Nou Mirador del Castell de Peralada i el menú anirà a càrrec del xef Paco Pérez

El preu del tiquet individual és de 75 euros per assistents de fins a 30 anys i de 100 euros a partir de 30 anys

Sopar benèfic d'una edició passada.

Sopar benèfic d'una edició passada. / DDG

Emporda.info

L’Associació Contra el Càncer a Figueres impulsa una nova edició del Sopar Solidari de l’Alt Empordà. Un esdeveniment per recaptar fons per a la investigació i millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies. El sopar, a càrrec del xef Paco Pérez, se celebrarà el 6 d’octubre al Nou Mirador del Castell de Peralada.

El preu del tiquet individual és de 75 euros per assistents de fins a 30 anys i de 100 euros a partir de 30 anys. Per a les persones que no puguin assistir a l’esdeveniment, però vulguin col·laborar amb l’entitat hi haurà l’opció de fer una donació a la taula 0.

El Sopar Solidari serà presentat per Thomas Spieker i Llucià Ferrer. A més, durant l’acte se sortejaran importants regals cedits per reconeguts col·laboradors. Una de les novetats d’aquest any és que l'artista alt-empordanès Jordi Comas, conegut sota el nom artístic de Fert, pintarà un quadre que es sortejarà entre tots els assistents, prèvia adquisició d’una butlleta per import de 5 euros.

S’espera que aquest acte aconsegueixi reunir uns 300 assistents, entre els quals es trobaran autoritats i personalitats de l’Alt Empordà. Les reserves ja es poden aquí. Per informació i reserves cal contactar a través del telèfon 972 20 13 06 o via correu electrònic en l’adreça activitatsgirona@contraelcancer.es.

70 anys d’experiència en la lluita contra el càncer

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Catalunya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

A Girona, l’Associació Contra el Càncer està estructurada en 34 delegacions locals, compta amb més de 241 persones voluntàries, 5.601 socis i sòcies i 15 professionals. Durant el 2022 l’Associació Contra el Càncer a Girona ha atès 1.870 persones afectades per la malaltia