La periodista Natza Farré assistirà en una trobada d’Òmnium

Protagonitza un sopar-tertúlia el 18 de juliol al Cafè d’Empuriabrava

Natza Farré protagonitza el nou sopar-tertúlia d’Òmnium. | TONI MATA

Natza Farré protagonitza el nou sopar-tertúlia d’Òmnium. | TONI MATA / REDACCIÓ. CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Emporda.info

La delegació d’Òmnium Cultural a l’Alt Empordà continua amb el cicle de sopars-tertúlia titulat I ara què fem?, amb la presència el 18 de juliol de Natza Farré i Maduel, periodista i comunicadora feminista catalana, a Empuriabrava. Farré és coneguda per la seva participació en el programa La competència, de RAC 1, dirigit per Òscar Andreu i Òscar Dalmau. També participa a TV3 en programes d’entreteniment com Ja t’ho faràs.

Fins passat l’estiu

Les trobades van arrencar el mes de juny passat a Figueres amb la col·laboració de Gerard Furest, filòleg figuerenc, professor de secundària i sindicalista català. Després de l’estiu es tancarà el cicle amb la participació de l’escriptor català Julià de Jódar, prevista el passat mes de maig i que es va haver de posposar.

En aquesta ocasió la trobada amb Natza Farré serà el dimarts 18 a les nou del vespre, al Gran Cafè Empuriabrava del Carrer Alberes, 17 d’Empuriabrava. El preu del tiquet és de trenta euros i es poden aconseguir a Cal Drac, a la plaça dels Homes, 3 de Castelló d’Empúries i al mateix restaurant.