La víctima mortal de l'accident d'Empuriabrava tenia 30 anys i era veí de Girona

El conductor va morir i un altre dels ocupants del vehicle va fugir del lloc dels fets

El grup de joves estava passant uns dies a la població, tenia una casa llogada i la nit de dissabte havia sortit de festa.

El vehicle que va ocasionar l'accident de trànsit i on va morir el conductor, aquest matí essent retirat del canal d'Empuriabrava.

El vehicle que va ocasionar l'accident de trànsit i on va morir el conductor, aquest matí essent retirat del canal d'Empuriabrava. / DDG

Eva Batlle

La víctima mortal de l'accident de trànsit d'Empuriabrava tenia 30 anys i vivia a Girona.

El jove conduïa un tot terreny, un Range Rover, que va acabar a dins de l'aigua després d'envestir un altre vehicle i atropellar dues persones que estaven en un banc.

Els quatre ocupants del vehicle i els dos vianants van haver de ser rescats per Bombers i ciutadans.

El conductor va morir i un altre dels ocupants del vehicle va fugir del lloc dels fets. Aquest grup de joves estava passant uns dies a la població, tenia una casa llogada i la nit de dissabte havia sortit de festa.

Dos dels ferits es mantenen ingressats en estat greu a l'hospital Trueta de Girona en estat greu. Un d'ells, anava dins el vehicle accidentat i l'altre és un dels vianants. El dia del sinistre, el SEM també va traslladar dos ferits lleus a Figueres.

Atestat en marxa

La Policia Local de Castelló d'Empúries està ultimant l'atestat de l'accident de trànsit mortal per enviar-lo al jutjat. Unes diligències que apunten com d'inici que l'accident es va produir perquè el conductor anava a gran velocitat i en algun moment va haver-hi una distracció que va fer que xoqués contra un vehicle aparcat i ferís dues persones que estaven sopant en un banc a tocar del canal.

Aquest dilluns al matí s'han retirat els dos vehicles de dins del canal amb grues i han comptat amb l'ajut del servei portuari. La Policia Local s'ha desplaçat a la zona per inspeccionar l'interior dels vehicles. Una inspecció ocular que ha culminat amb la troballa dels telèfons mòbils o documentació, entre altres.

El lloc de l'accident, pocs minuts després del sinistre.

El lloc de l'accident, pocs minuts després del sinistre. / ANTI-RADARS GARROTXA

Subscriu-te per seguir llegint