Figueres

Territori instal·larà tres noves marquesines en parades d'autobusos de l'Alt Empordà

S’ubicaran a Vilatenim, Torroella de Fluvià i Siurana d'Empordà

Imatge d'arxiu d'una marquesina

Imatge d'arxiu d'una marquesina / Govern.cat

Emporda.info

El Govern instal·larà 49 noves marquesines en parades d’autobusos interurbans arreu de Catalunya per a millorar el servei de transport públic i el confort de les persones usuàries. A l'Alt Empordà s'hi col·locaran tres als nuclis de Vilatenim, Torroella de Fluvià i Siurana d'Empordà.

El Departament de Territori ha iniciat la licitació de les obres, que compten amb finançament dels fons Next Generation, per un 2,1 MEUR. Es preveu que els treballs comencin aquest estiui tinguin un termini de sis mesos.

L’actuació consistirà en la substitució dels pals existents a diversos emplaçaments de la xarxa d’autobusos interurbans per marquesines, amb l’objectiu de proporcionar la ciutadania unes millors condicions d’accessibilitat, seguretat i confort en els equipaments i serveis de transport públic.

Els treballs que es liciten inclouen, a més de la instal·lació de les noves marquesines, tasques com el desmuntatge dels elements existents, l’esbrossada de terrenys, la modificació de mobiliari urbà, canalitzacions, urbanització de l’entorn i senyalització.