Una vegada més Castelló d’Empúries ha organitzat la campanya «Mou-te i guanya», i enguany la proposta ha estat un èxit, i és que ha premiat 142 persones amb vals de compra. En total són 578 els participants que han omplert la seva butlleta correctament. «Estem molt contents de l’èxit assolit per la implicació d’establiments i l’alta participació que ha tingut la campanya. Una vegada més hem aconseguit que les persones es moguin pel Comerç local», detalla Helena Solana, regidora de Promoció Econòmica i Comerç.

Impulsada pel Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava, la iniciativa va finalitzar el 30 d’abril, i les persones premiades poden recollir els vals a partir del dimecres 11 de maig a les oficines de turisme del municipi.

En aquest sentit, si el val guanyador és d’un establiment de Castelló d’Empúries, s’haurà de recollir la butlleta a l’oficina de la plaça dels Homes, al nucli antic. En canvi, si és d’un comerç d’Empuriabrava, s’haurà de recollir a l’oficina de turisme d’Empuriabrava. Els premiats poden anar a buscar el seu val fins al dia 5 de juny.

Tanmateix, cal tenir en compte que si el premi és un salt en tàndem o un sopar d’Estrella Michelin, només es pot anar a buscar el val fins al 30 de juny.