Les obres d'adequació del pas de vianants i bicicletes del final de l'aparcament de la carretera de Llançà de Figueres han finalitzat. S'ha adequat l'accessibilitat de l'itinerari existent entre la cruïlla de la Via Làctea amb l'antiga carretera de Llançà i el carret Mollet de Peralada, al costat sud de la riera de Galligants. L'itinerari creua la riera mitjançant un pont i no garantia les mesures d'accessibilitat, amb pendents excessius, ferm poc adequat i manca d'enllumenat.

L'adequació de l'aparcament de la carretera de Llançà i de la Via Làctea i accés al camí de Caboques ha fet incrementar l'ús d'aquest corriol i ha convertit aquest petit tram en una part imprescindible de la ruta saludable que travessa la ciutat de nord a sud.

Les obres han suposat una inversió de gairebé 48.000 euros i han suposat l'enderroc de la barraca de l'antiga propietat i la consolidació del pou, s'ha consolidat el vessant de la mota i s'ha posat a nivell l'itinerari actual. A més a més, s'ha restaurat i pavimentat el pont i s'han adequat les baranes. Per altra banda, s'ha millorat el ferm i s'ha adaptat al pas de vianants i bicicletes, així com també l'enllumenat. S'ha completat l'actuació amb arbrat i senyalització de l'itinerari.